Over Lagarrigue Advocatuur

Lagarrigue Advocatuur is geen standaard advocatenkantoor. Lagarrigue Advocatuur is anders en dit is al duidelijk bij de eerste kennismaking.

Uw advocaat: 

Lagarrigue Advocatuur is opgericht door David Lagarrigue. David is zijn carrière als advocaat begonnen in 2004 bij een van de top 5 advocatenkantoren in Nederland waar hij zich specialiseerde in het arbeidsrecht.

In 2008 heeft David de overstap gemaakt naar een gerenommeerd nichekantoor (gespecialiseerd in arbeidsrecht en arbeidsmigratie) in Eindhoven. Als advocaat heeft hij zich daar verder toegespitst op het arbeidsrecht, met onder meer een bijzondere aandacht voor het (uitzend)CAO-recht, procedures tegen de Inspectie SZW (voorheen Arbeidsinspectie) en de SNCU (de “CAO-politie” van de uitzend-CAO).

In 2009 heeft David de Post Academische Leergang Arbeidsrecht (PALA), dé specialisatieopleiding op het gebied van arbeidsrecht, met succes afgerond. 

David is sinds 2009 bovendien lid van de Vereniging van Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN). Deze vereniging is onder meer bedoeld als kwaliteitskeurmerk voor advocaten die gespecialiseerd zijn in het arbeidsrecht. 

David is tweetalig opgevoed waardoor hij naast Nederlands en Engels tevens vloeiend Frans spreekt.

Ontzorgen:

De handelwijze van Lagarrigue Advocatuur laat zich het best omschrijven als “ontzorgen”.

Het (arbeidsrechtelijke) probleem dat u als ondernemer heeft, wordt snel en effectief opgelost. U heeft er feitelijk geen omkijken naar. De werkwijze is dusdanig dat u zo min mogelijk tijd kwijt bent met de kwestie. Toch bent u vanaf het begin tot het einde steeds volledig op de hoogte van de status van uw zaak.

Indien u als ondernemer meer op zoek bent naar een "sparringpartner" is dat natuurlijk ook mogelijk. U ontvangt een helder en objectief advies en vervolgens wordt de zaak in samenspraak met u opgepakt en tot een goed einde gebracht.

Kortom, u en uw onderneming zijn bij Lagarrigue Advocatuur in goede handen.

 

Info

Lagarrigue advocatuur

Bezoekadres
Vughterweg 47D
5211 CK 's-Hertogenbosch

Postadres
Postbus 1448
5200 BL 's-Hertogenbosch

T +31 (0) 88 – 987 66 00
F +31 (0) 88 – 987 66 01
M +31 (0)6 - 405 77 720
E info@l-advocatuur.nl