Referenties

"Van Finse roots tot een naam die gebaseerd is op de ‘big beats’ van Fatboy Slim en een oversized zitzak die de wereld veroverde. Fatboy! Nu een Indoor & Outdoor collectie bestaande uit producten die zorgen voor een ‘deleting dull’ lifestyle en playfull interieur. Lagarrigue Advocatuur heeft ons juridisch bijgestaan in een herstructurering van onze organisatie. Door een pragmatische aanpak met een snelheid en duidelijkheid die in dit traject nodig was en adviezen in begrijpbare taal. De lijnen zijn kort en de acties worden snel en correct opgepakt en uitgevoerd. Dit alles maakt het dat Fatboy in een lastig traject op een uitermate prettige manier heeft samengewerkt met Lagarrigue Advocatuur. En kunnen wij deze samenwerking van harte aanbevelen aan andere organisaties"."B&G Hekwerk werkt reeds gedurende een vijftal jaren naar volle tevredenheid samen met David Lagarrigue, voor wat betreft alle arbeidsrechtelijke aangelegenheden. Het zijn voor een organisatie veelal geen ‘leuke dingen’ om te moeten doen, maar wel trajecten waarbij zorgvuldigheid en correctheid van groot belang zijn.

David Lagarrigue heeft in de afgelopen jaren advies uitgebracht over zaken als bedingen in de arbeidsovereenkomst, 
management- / freelance-overeenkomsten, wetgeving rondom arbeidsongeschiktheid, veranderende wetgeving (en de gevolgen die dit heeft voor de organisatie), dossieropbouw, formulering in juridisch getinte brieven, maar ook een stukje training van afdelingshoofden op het gebied van arbeidsrecht en dossieropbouw.

Daarnaast heeft hij zich bezig gehouden met de begeleiding van individuele ontslagtrajecten (disfunctioneren, ontslag op staande voet, functieverval) en ook een aantal grote(re) reorganisaties (zowel trajecten via het UWV WERKbedrijf als ook bij de kantonrechter). 

Wij kunnen David Lagarrigue van harte aanbevelen voor ondersteuning bij arbeidsrechtelijke aangelegenheden".

"Klimaatroute is een snel groeiend bedrijf in een dynamische markt. Duurzaamheid gaat bij ons altijd hand in hand met kostenbesparing. Ons doel is dan ook altijd om de energierekening van onze klanten omlaag te brengen. Tastbaar, simpel en daarmee erg aantrekkelijk in deze markt waarin de energie prijzen blijven stijgen. 

Om aan onze vraag vanuit de klanten te voldoen hebben we een sterke groei in personeel. Deze groei vraagt om een verscheidenheid aan contractvormen. Als ondernemer ligt de focus vaak aan de klant zijde, en het is dan fijn om volledig op iemand te kunnen vertrouwen aan de personeel zijde. David neemt dit sinds het begin uit onze handen, en hij voorziet ons keer op keer van een duidelijk en helder advies. Het gaat tenslotte om beslissingen met verstrekkende gevolgen. Wij hebben David zodoende leren kennen als een echte vakman die altijd een zeer flexibele houding heeft. Deze houding maakt het mogelijk voor hem om zich in jouw onderneming te verplaatsen. Naar onze mening cruciaal voor een perfecte samenwerking."

"HRQ Personeelsadvies is een adviesbureau op het gebied van HRM, in de volle breedte van het vakgebied. Voor zaken die het arbeidsrecht aangaan wordt al geruime tijd met grote regelmaat gebruik gemaakt van de expertise van David. Dit kan gaan over vragen met betrekking tot (arbeids)overeenkomsten, C.A.O.’s, maar ook over trajecten van disfunctioneren en andere juridische procedures. Het corrigeren of opstellen van juridische stukken en het voeren van de betreffende procedures is bij David in goede handen.

En tot op heden heeft het altijd gezorgd voor een optimaal resultaat. Wat de samenwerking tot een uitermate prettige ervaring maakt is onder andere de reactiesnelheid, de duidelijkheid en helderheid van het advies, de kracht in de rechtszaal, de creativiteit maar ook de humor.

Kortom een echte vakman, die aan te raden is voor alle vragen en ondersteuning op het gebied van het arbeidsrecht".

"Mijn ervaring met David Lagarrigue is er een van geruststelling, betrokkenheid en vechtlust. Van de 'grootste' spelers is hij niet bang en dat siert hem".

 

 

Info

Lagarrigue advocatuur

Bezoekadres
Vughterweg 47D
5211 CK 's-Hertogenbosch

Postadres
Postbus 1448
5200 BL 's-Hertogenbosch

T +31 (0) 88 – 987 66 00
F +31 (0) 88 – 987 66 01
M +31 (0)6 - 405 77 720
E info@l-advocatuur.nl