Tarieven

Lagarrigue Advocatuur denkt met u als ondernemer mee. In sommige gevallen kan een vast uurtarief gewenst zijn, maar de moderne ondernemer wenst vaak meer mogelijkheden. Lagarrigue Advocatuur biedt u daarom diverse mogelijkheden voor wat betreft de juridische kosten, namelijk:

- Een vast scherp uurtarief;
- Een vaste prijs / fixed fee;
- Modulaire prijsafspraken;
- No cure, minimal pay.

Vast uurtarief
Het vaste uurtarief is de meest gebruikelijke vorm van factureren bij advocaten. Per uur betaalt u een scherp honorarium waarvoor uw belangen op specialistisch niveau worden behandeld. Waarom zou u een hoog uurtarief betalen voor een advocaat-partner als belangenbehartiger of genoegen nemen met een junior-advocaat tegen een lager uurtarief als u bij Lagarrigue Advocatuur de dienstverlening op advocaat- partner niveau krijgt maar dan tegen een schappelijk tarief? Anders dan bij andere advocatenkantoren begint “de teller” bij Lagarrigue Advocatuur bovendien niet per definitie meteen te lopen. 

Vaste prijs / fixed fee
Kiest u voor een een vaste prijs of fixed fee dan spreekt Lagarrigue Advocatuur vooraf met u een vast bedrag af voor de behandeling  van uw zaak. U weet dan altijd precies waar u aan toe bent.

Modulaire prijsafspraken
Met modulaire prijsafspraken kunt u voorafgaand aan de zaak voor een vaste prijs modules kopen voor de juridische dienstverlening. Hoe meer modules u koopt, hoe meer korting u ontvangt. 

No cure, minimal pay
In Nederland is het voor advocaten verboden om no cure, no pay afspraken te maken. Het is echter wel mogelijk om een zeer gematigd kostendekkend uurtarief af te spreken waarbij slechts bij succes een extra toeslag wordt berekend.

Neem contact op met Lagarrigue Advocatuur als u nadere informatie wenst omtrent de verschillende mogelijkheden.

Info

Lagarrigue advocatuur

Bezoekadres
Vughterweg 47D
5211 CK 's-Hertogenbosch

Postadres
Postbus 1448
5200 BL 's-Hertogenbosch

T +31 (0) 88 – 987 66 00
F +31 (0) 88 – 987 66 01
M +31 (0)6 - 405 77 720
E info@l-advocatuur.nl